Jersey Shore -tähti pidätettiin jälleen perheväkivallasta – suoritti koeaikaa edellisestä tuomiosta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jersey Shore -realitysarjasta tuttu Ronnie Ortiz-Magro on pidätetty toistamiseen lähisuhdeväkivallasta. Mies joutui poliisin huostaan edellisen kerran lokakuussa 2019. Koeajalla tapahtunut väkivallanteko voi viedä hänet vankilaan pitkäksi aikaa.

TMZ:n mukaan Ronnie Ortiz-Margo oli hoitanut pientä Ariana-tytärtään. Hänen entinen kumppaninsa ja lapsen äiti Jen Harley oli puolestaan Las Vegasissa. Ariana on nyt Ronnien veljellä hoidossa ja odottaa, että Jen hakee tyttärensä kotiin.

Ronnien uusia syytöksiä tutkitaan. Mies vapautui vankilasta maksettuaan 100.000 dollarin takuusumman. Miehellä ja Jen Harleylla on värikäs ja väkivaltainen suhdehistoria. Heidät on pidätetty vuoronperään toistensa pahoinpitelemisestä. Ariana täytti huhtikuun alussa kolme vuotta.