Suhdesotku jatkuu – Joe Exotic ja Dillon Passage jatkoivat sittenkin avioliittoa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supersuosiota niittäneestä Tiger King -suoratoistosarjasta julkisuuteen noussut Joe Exotic jätettiin äsken kylmästi kesken vankeustuomion, kun hänen aviomiehensä Dillon Passage ilmoitti ottavansa eron miehestä. Pariskunnan kerrotaan nyt tulleen toisiin aatoksiin.

– Juttelemme kolme kertaa päivässä puhelimessa ja rakastamme toisiamme todella paljon, Joe Exotic kertoo Entertainment Tonightille ja sanoo, että vaikeuksista huolimatta pari on päättänyt pysyä yhdessä.

Hän kuitenkin ymmärtää, että ei voi roikottaa Dillonia itsellään ainiaan. Jos mies haluaa jatkaa elämäänsä ilman Exoticia, antaa vankilassa 22 vuoden tuomiotaan kärsivä mies siihen suostumuksensa ja tukensa. Pariskunta avioitui vuonna 2017. He ehtivät olla yhdessä yhdeksän kuukautta ennen Joe Exoticin pidätystä ja vankilaan passittamista. Dillon Passage on taistellut aviomiehensä vapauttamisen puolesta 2,5 vuoden ajan.