Parodia saa sinutkin samaistumaan: ”Kaikille tuttua lapsuudesta”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Korroosio Comedy julkaisi aiemmin Selvin päin vs. kännissä -videon, josta muodostui nopeasti nettihitti. Miehet ovat sen jälkeen tehnyt paljon muitakin sketsejä ja parodioita, jotka ovat saaneet ihmiset nauramaan niin YouTubessa kuin Facebookissakin.

Aiemmin miehet latelivat videolla hauskoja totuuksia, joita vain lapset sanovat ääneen. Nyt taitava Korroosio Comedy -ryhmä on julkaissut YouTube-kanavallaan monia huvittaneen videon, jossa nähdään asioita, joita miesten mukaan kaikki tekivät lapsena.

Videolla nähdään miten miehet esittävät lapsia ja muun muassa sekoittavat erilaisia virvoitusjuomia keskenään, leikkivät pyssysotaa sählymailoilla, tekevät kattiloista rummut ja laulavat sanoitukseltaan hyvin rivoja kappaleita tietämättä niiden todellista tarkoitusta. Video sai nopeasti lähes 300 kommenttia, joista suurimmassa osassa ihmiset myöntävät tehneensä juuri näitä asioita lapsena.