Dua Lipan pikkusisko on upea bikinikaunotar – täytti eilen 20 vuotta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tämä hetken suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Dua Lipa on niittänyt menestystä niin listoilla kuin myös palkintogaaloissa. Äskettäin hän oli Grammy-gaalassa ehdolla kuudessa eri kategoriassa ja vei voiton Best Pop Vocal Album -kategoriassa,

Taannoin BRIT Awards -gaalassa Dua Lipa kutsui kanssaan esiintymislavalle myös kaksi sisarustaan, eli veljensä ja siskonsa. Pikkusisko Rina Lipa herätti heti kansainvälistä huomiota ja sittemmin hän on saanut merkittävästi huomiota esimerkiksi sosiaalisessa mediassa.

Eilen Dua Lipa vietti virallistaa Rina Lipa -päivää, sillä hänen pikkusiskonsa täytti 20 vuotta. Dua julkaisi siskostaan kuvia, mutta runsaasti huomiota saivat osakseen myös Rinan aikaisemmat julkaisut ja niiden joukossa olevat bikinikuvat.