Olitko Haminan mopomiitissä lauantaina? Poliisi etsii silminnäkijöitä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Kaksi henkilöä loukkaantui vakavasti moottoripyöräkolarissa Haminan Neuvottomassa järjestetyssä mopomiitissä lauantaina 15. toukokuuta. Molemmat osapuolet toimitettiin sairaalaan kriittisessä tilassa. Poliisi etsii nyt silminnäkijöitä onnettomuudelle. Onnettomuuden osapuolina oli kaksi noin 20-vuotiasta miestä. Muita osallisia kolarissa ei ole ollut.

– Kolari tapahtui, kun toinen moottoripyöristä kääntyi vasemmalle sen kaistan yli, jota pitkin toinen moottoripyörä oli ajamassa vastakkaiseen suuntaan. Paikalla oli runsaasti silminnäkijöitä, ja sosiaali- ja kriisipäivystys on antanut silminnäkijöille kriisiapua. Tapahtumaa tutkitaan rikosnimikkeillä törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen ja törkeä vammantuottamus, Kaakkois-Suomen poliisi tiedottaa.

Moottoripyörä-nnettomuudesta pyydetään silminnäkijähavaintoja ja mahdollisia kuva- ja videotallenteita tutkintaa varten. Materiaali pyydetään toimittamaan sähköpostilla vihjeet.kaakkois-suomi@poliisi.fi tai ottamaan yhteys puhelimitse 0504479574.