Ravintolasivuston lukijat äänestivät: Tämä on Suomen paras terassi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Terassielämä on kesään kuuluva ajanvietetapa, jossa seurustellaan ystävien kanssa ja nautitaan aurinkoisesta ilmasta. Terasseilla saattaa kulua helposti koko päivä hyvässä seurassa. Ihmiset vaativat usein terasseilta tiettyjä ominaisuuksia.

Ravintola- ja ruokamedia Toptaste on nyt kysynyt lukijoiltaan äänestyksessä Suomen parhaimpia terasseja. Voittajaksi valikoitui Helsingin Eteläesplanadilla sijaitseva Kappelin terassi. Se on yksi pääkaupungin suurimmista terasseista 350:llä asiakaspaikalla, mutta usein myös täynnä. Terassi avataan keväällä heti säiden salliessa ja pidetään auki syksyyn.

1. Kappeli, Helsinki2. Kirkkopuiston terassi, Turku3. Ravintola Periscope, Tampere4. Storyville, Helsinki5. Amarillo, Jyväskylä6. Ravintola Tillikka, Tampere7. Panimoravintola Koulu, Turku8. Valdemari, Rovaniemi9. Ravintola Teatteri, Helsinki10. Ravintola Isä Camillo, Kuopio