Stranger Thingsin luojat ja Spielberg yhteistyössä – tekeillä sarja Stephen Kingin kirjasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Netflixin suosittu Stranger Things -sarja on saanut runsaasti vaikutteita sekä Steven Spielbergin elokuvista että Stephen Kingin kirjoista. Nyt sarjan luojat ovat työstämässä uutta sarjaa, jonka yhteydet heidän idoleihinsa ovat entistä selkeämmät.

Stranger Thingsin luoneet Duffer-veljekset tuottavat yhdessä Steven Spielbergin kanssa Talisman-sarjaa, joka perustuu Stephen Kingin ja Peter Straubin yhteisromaaniin. Sarjan showrunnerina toimii The Hollywood Reporter -lehden mukaan Stranger Thingsiä tuottanut ja käsikirjoittanut Curtis Gwinn.

Talisman, eli Talismaani kertoo 12-vuotiaasta pojasta, joka lähtee vaaralliselle matkalle maagisen talismaanin perässä pelastaakseen kuolevan äitinsä. Steven Spielbergin kerrotaan yrittäneen toteuttaa kirjan elokuvaversiota jo 1980-luvulta saakka. Talismanin lisäksi Duffer-veljekset työskentelevät parhaillaan Stranger Thingsin neljännen tuotantokauden parissa.