Näin Irina Shayk poseerasi malliurallaan 15 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävä huippumalli Irina Shayk poseeraa usein alusvaatteissa ollessaan Intimissimi-alusvaatemerkin mallikasvo. Tähti pääsi taannoin kävelemään Muglerin futuristisessa muotinäytöksessä, joka esitettiin virtuaalisesti yleisölle.

Nyt mallikaunotar on kaivanut arkistojensa kätköistä itsestään valokuvan, jossa hän poseeraa uransa alkuvaiheessa vuonna 2006. 15 vuotta sitten ikuistettu valokuva osoittaa Shaykin olleen jo tuolloin todellinen supermalli.

Irina Shayk on aiemmin paljastanut, että hän luuli lapsena syntyneensä väärään kehoon. Nainen ajatteli teini-ikäiseksi saakka, että hänen olisi pitänyt olla poika. Naisena oleminen ja naisellisuus ovat kuitenkin aikuisiällä alkaneet tuntumaan kaunottarelle luonnollisemmalta, mikä näkyy myös tähden olemuksessa ja mallintöissä.