Suomalaiskiekkoilija ja yhdysvaltalainen realitytähti kihloihin – kosintakuva julkaistiin

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen jääkiekkoilija Oula Palve on seurustellut jo jonkin aikaa yhdysvaltalaisen televisiotähti Haley Fergusonin kanssa. Nyt pariskunta on paljastanut sosiaalisessa mediassa menneensä kihloihin.

Oula Palve jakoi Instagramissa kuvasarjan, jossa hän kosii Yhdysvaltojen Unelmien poikamies -sarjasta tunnettua Haley Fergusonia. Seuraavassa kuvassa pari suutelee, ja Fergusonilla on kädessään Palvelta saamansa näyttävä sormus. Kuvatekstin perusteella häitä voidaan odottaa vuonna 2022.

29-vuotias Oula Palve pelaa parhaillaan ruotsalaisen SHL-seura Brynäs IF:n riveissä hyökkääjänä, ja aikaisemmin hän on edustanut muun muassa JY, Jukurit, HPK ja TPS -joukkueita. Haley Ferguson on puolestaan tunnetaan Unelmien poikamies, Bachelor in Paradise ja The Twins: Happily Ever After -realitysarjoista. Pariskunta teki suhteestaan julkisen alkuvuodesta 2020.