Missi-Essi kurvikkaana somessa: ”Tykkään olla bikinikuvissa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2017 Miss Suomi -kilpailun finalisti Essi Unkuri valittiin jo 19-vuotiaana missifinalistina yleisön suosikkitytöksi. Sittemmin esimerkiksi Biisonimafian MC Helper 3 -elokuvassa nähty Unkuri on aktiivinen julkaisija sosiaalisessa mediassa, ja hänen seuraajansa saavatkin usein upeita kuvia ihasteltavakseen. Koronakriisin myötä tahti hieman hidastui, mutta nyt mennään taas.

Tällä kertaa Essi nähdään poseeraamassa keltaisissa bikineissä, jotka korostavat täydellisesti hänen vartaloaan. Kuvansa yhteydessä missikaunotar kertoo pitävänsä bikinikuvissa poseeraamisesta. Perusteluun sisältyy todella tärkeä sanoma.

– Tykkään olla bikinikuvissa, koska tiedän, että se ei määritä minua naisena. Henkilökohtaisesti se merkitsee minulle sitä, että hyväksyn kehoni sellaisena kuin se on sekä kannan sitä ylpeydellä. Jokainen meistä on omanlaisensa ja hyväksymällä sen, pystyn elämään paljon vapaampaa ja onnellisempaa elämää, Essi Unkuri toteaa viisaasti Miss Suomen somesivuilla.

Hieman ennen koronakriisiä ja siitä seurannutta eristystä Unkuri ehti suunnata lomalle Singaporeen. Kyseessä oli hänen ensimmäinen reissunsa noille kulmille, joten tunnelma oli odotetusti korkealla. Essi juhlistikin jo heti ensimmäistä lomapäiväänsä bikinikuvalla. Samalla hän kertoi, että Aasia oli ylittänyt hänen odotuksensa. Sittemmin Aasian lomat ovat jääneet hieman vähemmälle, mutta ensi talvena mahdollisesti taas matkustellaan.