Nicole Coco Austinin takapuoli kaikkea muuta kuin luomua

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glamourmalli Nicole Coco Austin tunnetaan räppäri Ice-T:n vaimona ja muodokkkaana perheenäitinä, mutta kulissien takana hän on kuitenkin pullantuoksuinen perheenäiti. Parhaiten hänet tunnetaan aviomiehensä lisäksi muhkeista muodoistaan.

Parhaillaan Bahamalla perheensä kanssa lomaileva Coco nähdään tällä kertaa esittelemässä poikkeuksellisen muhkeaa takapuoltaan kameralle. Lienee perusteltua todeta, ettei tuossa takapuolessa ole juuri mitään luonnollista.

Nicole Coco Austin tuli suurelle yleisölle tunnetuksi rohkeista somekuvistaan, mutta aivan viime aikoina niiden määrä on hieman vähentynyt. Perhe-elämään räppäri Ice-T:n ja perheen Chanel-tyttären kanssa nykyisin keskittyvä Coco nähdään kuitenkin ajoittain hyvinkin näyttävissä kuvissa.