Kim Kardashian on nyt virallisesti miljardööri

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seurapiirikuuluisuutena, yrittäjänä ja realitytähtenä tunnettu Kim Kardashian on saanut uuden tittelin. Sosiaalisen median seuratuimpiin nimiin lukeutuva 40-vuotias yhdysvaltalainen tähti on nykyään myös virallisesti miljardööri.

Kim Kardashian on ensi kertaa mukana Forbes-talouslehden vuotuisalla maailman miljardöörien listalla. Lehden mukaan tähden nettovarallisuus on noussut lokakuun 780 miljoonasta dollarista miljardiin dollariin. Kiitos siitä kuuluu hänen KKW-kosmetiikkamerkilleen ja Skims -vaatemerkilleen, realitysarjoista saaduille palkoille, endorsement-sopimuksille ja lukuisille pienemmille sijoituksille.

Yhteensä Forbesin tuoreimmalla maailman miljardöörien listalla on 2 755 nimeä. Joukossa on myös muun muassa Kim Kardashianin ex-aviomies, hiphop-tähti Kanye West 1,8 miljardin dollarin oimaisuudella. Kimin sisarpuoli Kylie Jenner sen sijaan putosi listalta viime toukokuussa, sillä tähden perheen epäiltiin paisutelleen hänen kosmetiikka-alan yrityksensä arvoa.