Martina Aitolehti urheiljarakkaansa kanssa mökillä – julkaisi vauhdikkaan kuvan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinvointiasiantuntija ja kestävyysurheilija Martina Aitolehti on ladannut akkuja Nummelassa mökillä. Nainen on tehnyt sopimuksen oman televisio-ohjelman luotsaamisesta ja kuvaukset alkavat pian. Siinä sivussa hän tulee treenaamaan Ironman-kilpailun maailmanmestaruuskoitokseen.

– Tänään aion juosta metsässä puolikkaan töiden ja tyttöjen harrastusten jälkeen. Metsässä ei sade haittaa, eikä juoksussa muutenkaan. Lähdetkö Hannu mukaan?, Martina kysäisi Instagramissa tarkoittaen puolimaratonin juoksemista.

Hänen miehensä, Hannu Pikkarainen vastasi kutsuun myöntävästi ja kaksikko juoksi 21,1 kilometriä. He nauttivat juoksun jälkeen mitä ilmeisemmin mökkisaunasta. Hannu Pikkarainen ja Martina Aitolehti ovat seurustelleet jo tovin ja vaikuttavat passelilta pariskunnalta.