YouTube-tähti Jake Paul taas kohun keskiössä – Justine Paradise syyttää seksuaalisesta hyväksikäytöstä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mielipiteitä jakava YouTube-tähti Jake Paul on ollut uransa aikana paljon uutisotsikoissa ja erilaisten kohujen keskellä. Mies on laukonut kyseenalaisia kommentteja julkisesti ja onnistunut väliaikaisesti jäädyttämään mainostulonsa Japanin itsemurhametsänä tunnetussa Aokigahara-metsässä kuvatusta videosta nousseen kohun vuoksi.

Aiemmin Tana Mongeaun vihille vienyt ja hänestä eronnut YouTube-tähti Jake Paul on nyt syytettynä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. TikTok-tähti Justine Paradise on julkisesti syyttänyt Jake Paulia siitä, että hän on pakottanut naisen antamaan suuseksiä.

Justine Paradise avautui kokemuksistaan omalla YouTube-kanavallaan ja kertoi miten Jake Paulin kanssa pussaileminen oli päätynyt seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Nainen oli aluksi suudellut söpönä pitämänsä Jake Paulin kanssa, mutta kuitenkin kieltäytynyt seksistä miehen kanssa. Jake Paul ei ollut kunnioittanut kieltävää vastausta vaan pakottanut Justine Paradisen antamaan hänelle suuseksiä.

Justine Paradisen oli pitänyt aluksi kirjoittaa salassapitosopimus ennen kuin hän astui sisään Jake Paulin taloon. Tämä sai hyväksikäytön jälkeen naisen luulemaan, että hän ei saisi kertoa tapahtuneesta kenellekään. Myöhemmin Paradise kuitenkin ymmärsi, että hän ei allekirjoittaessaan sopinut siitä, että häneen saisi kajota fyysisesti.