Macaulay ”Yksin kotona” Culkin on nyt isä – sai esikoislapsen tyttöystävän kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lapsitähtenä kuuluisuuteen noussut Macaulay Culkin muistetaan parhaiten Yksin kotona -elokuvien nokkelan Kevin-pojan roolista. Nykyään 40-vuotiaasta ja tänä vuonna American Horror Story -sarjan tähtikaartiin liittyvästä näyttelijästä on nyt tullut isä.

Macaulay Culkinin tyttöystävä Brenda Song synnytti 5. huhtikuuta pariskunnan esikoislapsen. Maanantaina julkaisemassaan tiedotteessa pariskunta kuvailee olevansa onnensa kukkuloilla. Esquire-lehden mukaan tyttölapsi sai nimen Dakota Song Cuckin, Culkinin vuonna 2008 kuolleen Dakota-siskon mukaan.

Uutinen pariskunnan perheenlisäyksestä tuli monille yllätyksenä, vaikka Culkin on aikaisemmin puhunut haluavansa perustaa perheen Songin kanssa. Pariskunta on seurustellut neljän vuoden ajan. Poikaystävänsä tavoin lapsinäyttelijänä 1990-luvulla uransa aloittanut Brenda Song tunnetaan muun muassa The Social Network -elokuvasta ja Station 19 -sarjasta.