Pia Lambergin vartalo hipoo täydellistä – bikinit eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut vuosien ajan. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään melko fitness-painotteinen.

Nyt Pia Lamberg nähdään poseeraamassa valkoisissa bikineissä, jotka korostavat suomalaisen fitness-kaunottaren täydellisyyttä hipovaa vartaloa. Päivityksen perusteella kuva on ikuistettu Yhdysvaltojen Denverissä.

Pia Lambergin tavoitteena on onnistua suunnittelemaan ja tekemään hääjärjestelyt mahdollisimman stressittömästi, koska hän haluaa itsekin nauttia tärkeästä päivästä. Instagram-julkaisun myötä naisen seuraajat pääsevät näkemään miten Lamberg sovittelee useampaa eri mallista hääpukua ylleen.