Poliisi jahtaa mystistä ”moottorisahamurhaajaa” – joku kaataa öisin puita Thamesin varrella

Ohhoh! · Tim Isokivi

Iso-Britannian Surreyn poliisit etsivät parhaillaan erikoiseen ilkivaltaan syyllistynyttä henkilöä tai henkilöitä. Ilkivallantekijä on kaatanut lukuisia puita Iso-Britannian kuvankauniilla ja suositulla seudulla.

Aavemetsuriksi kuvailtu henkilö tekee iskunsa yöaikaan. Hän on kaatanut puita moottorisahalla noin kolmen kilometrin pituisella alueella Thames-joen varrella. Punaisella autolla liikkuva tekijä on moottorisahamurhiksi kutsutuissa tapauksissa erikoistunut saarnien, tammien ja jalavapuiden kaatamiseen.

Aavemetsuri on iskenyt vain 10 vuorokauden aikana jo 30 kertaa. Tapaukset ovat herättäneet raivoa erityisesti Facebookissa, johon on jo perustettu ilkivallantekijästä havaintoja kirjaava ryhmä. The Guardian -lehden mukaan paikallinen poliisi on lisännyt alueella yöaikaan liikkuvien partioiden määrää, toivoen saavansa tekijän kiinni.