Asiakas järkyttyi Gordon Ramsayn ravintolassa – hampurilaisateria maksoi 35,60 euroa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Brittiläisellä julkkiskokki Gordon Ramsaylla on oma hampurilaisbaari Heathrow’n lentokentällä Lontoossa. On yleisesti tiedossa, että lentokenttien ravintoloiden valikoima on kallista, mutta nyt sormi osoittaa Ramsayn ravintolaan.

– Gordon Ramseyn lentokenttäravintolan kuitti eiliseltä Heathrow’n lentokentältä. Miten ikimaailmassa tällaiset hinnat ovat oikeutettuja?, asiakas kysyy kuvan kera Twitterissä.

Moni pitää tasokkaan hampurilaisaterian hintaa peräti edullisena lentokentän ateriaksi. Kioskeissa myydään kymmenen euron sämpylöitä ja vesipullokin maksaa usein monta euroa. Kyseessä on huippukokin ravintola, eikä perinteinen pikaruokala. Ensi kerralla voi ottaa eväät mukaan.