Nainen menehtyi Kokkolan kauppatorilla – poliisi suosittelee silminnäkijöille tukea

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Noin 60-vuotias nainen menehtyi lauantaina 17. huhtikuuta Kokkolan Kauppatorilla aamupäivällä noin kello 11:00. Silminnäkijöiden mukaan nainen paloi hengiltä. Paikalla oli useita sivullisia.

– Tämänhetkisten tietojen mukaan henkilö menehtyi saamiinsa palovammoihin. Poliisi ja pelastuslaitos ovat paikalla suorittamassa alustavaa tutkintaa asiassa. Ensitietojen mukaan asiaan ei epäillä liittyvän rikosta ja poliisi käynnistää asiassa kuolemansyyn tutkinnan, Pohjanmaan poliisilaitokselta kerrotaan.

Nainen oli kotoisin Kokkolasta. Poliisin saaman tiedon mukaan tapahtuma-aikaan paikalla on ollut useita sivullisia silminnäkijöitä. Mikäli tapauksen nähneet henkilöt tuntevat tarvetta henkiselle ensiavulle tai keskusteluavulle, voivat he tarvittaessa ottaa yhteyttä Kokkolan sosiaalipäivystyksen numeroon 06 826 3002.