Salma Hayek sairastui vakavasti koronavirukseen – sai jo lisähappea

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän uran Hollywoodissa tehnyt meksikolaistaustainen näyttelijä Salma Hayek on paljastanut olleensa vaarassa menettää henkensä koronan vuoksi. Tähden mukaan hän vietti suuren osan viime vuodesta covid-19 -taudista toipumiseen. Hayek kuitenkin piti asian tuolloin salassa julkisuudelta.

Salma Hayek kertoo Variety-lehdelle sairastuneensa virukseen pandemian alkuvaiheessa. Hän kertoo viettäneensä seitsemän viikkoa erityksissä Lontoossa sijaitsevassa kodissaan. Välillä tilanne kävi niin pahaksi, että hänelle annettiin happihoitoa.

– Lääkärini aneli minua hakeutumaan sairaalaan, sillä tilanne oli niin huono. Vastasin vain ”Ei kiitos, kuolen mielummin kotona”, Salma Hayek avautui.

Salma Hayekin mukaan hänen energiansa ei ole täysin palannut taudista toipumisen jälkeenkään. 54-vuotias tähti on kuitenkin palannut sittemmin töiden pariin. Hän näyttelee Ridley Scottin tulevassa House of Gucci -elokuvassa Lady Gagan ja Adam Driverin rinnalla.