Arnold Schwarzenegger tekee paluun – kiinnitettiin Netflixin vakoojasarjan tähdeksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähti Arnold Schwarzenegger on totuttu näkemään pääasiassa elokuvarooleissa, mutta nyt hän on laajentamassa televisioon. 73-vuotias toimintatähti ja Kalifornian ex-kuvernööri tulee tähdittämään toistaiseksi nimetöntä vakoojasarjaa.

Arnold Schwarzeneggerin sarja tullaan näkemään sen oikeudet ostaneessa Netflixissä. Sarjassa seurataan Schwarzeneggerin esittämää miestä ja hänen tytärtään, jotka ovat toistensa tietämättä työskennelleet kumpikin CIA:n leivissä. Salaisuuksien paljastuttua he joutuvat työskentelemään yhdessä isä-tytär -parina vakoilun maailmassa.

Schwarzeneggerin hahmon tytärtä näyttelee tulevassa Top Gun: Maverick -elokuvassa nähtävä Monica Barbaro. Sarja tulee koostumaan kahdeksasta tunnin pituisesta jaksossa. Toisen pääroolin näyttelemisen lisäksi Schwarzenegger toimii myös Nick Santoran luoman sarjan tuottajana.