Upporikas ja muodokas sinkkukaunotar Kim Kardashian: ”En ole valmis sitoutumaan uudelleen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman kuuluisimmalla kurvittarella riittäisi varmasti ottajia, ja Kim Kardashian on nauttinut sinkkupäivistä jo muutaman kuukauden. Hän ei kuitenkaan ole valmis sitoutumaan. Nainen huolehtii neljästä lapsesta, kosmetiikkabisneksestä ja opiskelee lakimieheksi.

Lähipiirin mukaan Kim Kardashian pysyy deittimarkkinoista kaukana ainakin toistaiseksi. Nelikymppinen nainen menee elämässään eteenpäin lähinnä lapsiin ja työhön keskittyen. Hollywood Life kertoo, että Kardashiania on jo yritetty naittaa kuninkaallisille, kuuluisille näyttelijöille, urheilijoille ja miljardööreille.

Räppäri Kanye West on puolestaan kertonut olevansa valmis uudelle rakkaudelle, mikäli henkilö on luova ja taiteellinen henkilö, jotta hän voi puhua samaa kieltä kumppaninsa kanssa. Kim Kardashian on ollut kolme kertaa naimisissa. Ennen Westiä hän on solminut avioliitot Damon Thomasin ja Kris Humphriesin kanssa.