Prismat järjestivät työhaastatteluita keskellä yötä – taustalla nerokas syy

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Pirkanmaalla on testattu ympäri vuorokauden avoinna olevia Prismoja. Kokemukset ovat pääosin myönteisiä, sillä aukioloaikojen laajentuminen on näkynyt myymälätyöskentelyn sujuvoitumisena. Ympärivuorokautinen aukiolo on mahdollistanut esimerkiksi myymälän kuormanpurku- ja hyllytystyön osittaisen siirtymisen ruuhkaisilta aamun ja aamupäivän tunneilta ilta- ja yöaikaan, jolloin asiakkaita liikkuu vähemmän.

Viime vuonna ympärivuorokautiseen aukioloon siirtyneissä Kalevan ja Pirkkalan Prismojen lisäksi aloitetaan ympärivuorokautisen aukioloajat myös Lielahden ja Linnainmaan Prismoissa. Marketit siirtyvät 24/7-aukioloon myös Tampereen Lielahdessa ja Linnanmaalla. Yövuoroista kiinnostuneita työnhakijoita on haastateltu autenttisissa olosuhteissa. Kandidaattien työhaastattelut järjestettiin Prismoissa poikkeuksellisesti keskellä yötä.

– 24/7-myymälän yötyö tietää valvomista, joten miksei työhaastattelujakin järjestettäisi tulevaan työaikaan pikkutunneilla, hymyilee Pirkanmaan Osuuskaupan rekrytointipäällikkö Heini Salo.