Sofia Vergaran nuoruuskuvasta somehitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Sofia Vergara on tunnettu tähti etenkin hänen roolistaan suositussa Moderni perhe -komediasarjassa. Sarjan päätyttyä Sofia Vergara on aktivoitunut sosiaalisessa mediassa, jonne hän julkaiseekin usein näyttäviä kuvia itsestään. Viime aikoina 48-vuotias Sofia Vergara on ilahduttanut 21,4 miljoonaa Instagram-seuraajaansa säännöllisin väliajoin upeilla kuvilla.

Tällä kertaa Sofia vietti throwback-torstaita näyttävästi julkaisemalla sosiaalisessa mediassa 1990-luvulta peräisin olevan nuoruuskuvansa. Siinä hän poseeraa näyttävästi stringibikineissä pakarat paljaana. Vergara kirjoittaa kuvansa yhteydessä valinneensa tämän otoksen, koska kesä on tulossa.

Sofia Vergara julkaisi näyttävän bikinikuvan, jossa hän poseeraa esitellen kurvikasta sivuprofiiliaan ja takapuoltaan. ”Miami 90-luvulla”, tähti selventää seksikkään otoksen kuvatekstissä. Kuva on saanut jälleen paljon ihailevia kommentteja ja siitä on tykännyt yli 300.000 ihmistä.