Brad Pitt voitti oikeustaistelun lapsistaan – jakaa huoltajuuden Angelina Jolien kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viisi vuotta oikeudessa lastensa huoltajuudesta taistelleet näyttelijät Angelina Jolie ja Brad Pitt ovat saaneet kiusallisen saagan päätökseen. Oikeus päätti katkeran eroriidan päätteeksi, että Brad Pitt saa lastensa yhteishuoltajuuden. Angelina Jolie olisi tahtonut yksinhuoltajuuden.

Jolie on tehnyt kaikkensa estääkseen lapsia viettämästä aikaa Brad Pittin kanssa. Yhteishuoltajuudesta päättänyt tuomari arvioi tilanteen todistajien, asiantuntijoiden ja terapeuttien lausuntojen perusteella. Jolie on syyttänyt Pittiä väkivallasta häntä ja lapsia kohtaan, Page Six uutisoi.

Pariskunnalla on kuusi lasta, joista 19-vuotias Maddox päättää itse suhteestaan vanhempiinsa. Sen sijaan Pitt jakaa nyt huoltajuuden Jolien kanssa 17-vuotiaasta Paxista, 16-vuotiaasta Zaharasta, 15-vuotiaasta Shilohista ja 12-vuotiaista kaksosista, Knoxista ja Viviennesta. Kolme nuorimmaista lasta on pariskunnan biologisia, toiset kolme on adoptoituja.