Video: Suuri koira halusi pienempään kuljetuslaatikkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kissoilla on tapana yrittää ängetä itseään ahtaisiin tiloihin, mutta hauskan viraalivideon perusteella samaa harrastavat toisinaan myös koirat. Videolla tavataan saksanpaimenkoira, jolle vähemmän on selkeästi enemmän.

Yhdysvalojen Michiganissa kuvatulla videolla omistaja yrittää saada kuusivuotiasta Denver-koiraansa kuljetuslaatikkoon. Niitä on auton peräosassa kaksi kappaletta. Isompi on tarkoitettu Denverille, pienempi puolestaan 10 kuukauden ikäiselle Lorcan-koiranpennulle.

Kaikki ei kuitenkaan suju omistajan suunnitelmien mukaisesti. Saksanpaimenkoira sujahtaa nimittäin huomattavasti pienempään kantokoppaan, johon se hädin tuskin mahtuu kokonaan sisään. Kaikesta päätellen Denver teki valintansa ja pitäytyi siinä.