Sofia venytteli bikineissä – vartalon muodot saavat huokaisemaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lionel Richien tyttärenä julkisuuteen noussut Sofia Richie on tehnyt menestyksekästä mallin uraa. Nainen on ollut paljon uutisotsikoissa myös seurusteltuaan vielä viime vuonna 37-vuotiaan Scott Disickin kanssa. 22-vuotiaan kaunottaren lähipiiristä on kerrottu, että nainen tarvitsi runsaasti omaa aikaa toipuakseen erosta.

Viime aikoina Eliot Graingen kanssa seurustellut julkkiskaunotar nähdään nyt nauttimassa auringosta ja venyttelystä, sillä hän poseeraa somessa tällä kertaa violeteissa bikineissä ja venyttelee näyttävästi.

27-vuotias Eliot Grainge on musiikkipiireissä tunnettu komistus. Tuottajana toimiva Grainge on Universal Music Group -yhtiön toimitusjohtajan Lucian Graingen poika. Eliot Grainge on ollut Daily Mail -sivuston mukaan Richien perhetuttu jo vuosien ajalta, minkä vuoksi perhe iloitseekin siitä, että tytär seurustelee mukavan miehen kanssa.