Poliisi julkaisi rajun videon – motoristikaahari törmäsi autoon 140 km/h

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Ylinopeuden ajaminen voi koitua liikenteessä aina kohtalokkaaksi, mutta erityisen rumaa jälkeä saavat aikaan moottoripyöräonnettomuudet. Nyt Etelä-Australian poliisi on julkaissut varoittavana esimerkkinä järkytystä herättäneen liikennevideon. Kyseinen video ei sovellu herkimmille katsojille.

Kypäräkameran taltioimalla videolla moottoripyöräilijä ajaa jopa yli 200 kilometrin tuntivauhtia taajama-alueella. Lopulta hän törmää pysähtyneen ajoneuvon takaosaan. Törmäyshetkellä miehen nopeus oli 140 kilometriä tunnissa.

Kaksi kuukautta koomassa olleen miehen kerrotaan kärsineen onnettomuuden seurauksena pysyvästä aivovammasta, jonka vuoksi hän tulee olemaan perheensä hoidettavan koko loppuikänsä. Mies olisi tuskin säilynyt ylipäätään hengissä ilman sivullisten nopeaa apua onnetotmuuspaikalla. Video julkaistiin kuljettajan vaimon luvalla varoittavana esimerkkinä siitä, mihin vaarallista nopeutta ajaminen voi johtaa.