Räppäri Cledos maksuttomalla striimikeikalla perjantaina

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaisräppäri Cledos tarjoaa perjantaina 4. kesäkuuta kello 20.00 alkaen faneilleen ilmaisen striimikeikan. Korona-aikana artistit eivät ole päässeet esiintymään livenä, joten verkossa suorina lähetyksinä esitettävät konsertit ovat yleistyneet. Nyt joukkoon liittyy myös Cledos, jonka keikka on katsottavissa kansainvälisen hampurilaisketjun mobiilisovelluksella.

– Mäkkäri lähestyi mua tällä idealla ja tiesin heti, et haluun olla mukana ja että yhteistyöstä tulisi hieno juttu. Tykkään tehdä asioita isosti ja suunnitella kokonaisuuksia, joten yhteistyö just Mäkkärin kanssa tuntui oikealta, Cledos kommentoi.

JVG:n PME Records -yhtiölle levyttävä Cledos on noussut muutaman vuoden aikana Suomen kuunnelluimpien nuoren polven hiphop-tähtien kaartiin. Vuonna 2020 CEISSI-debyyttilevynsä julkaissut tähti on ollut ehdolla muun muassa Emma Gaalan Vuoden artisti -kategoriassa. Maaliskuussa tähti julkaisi BEHMin kanssa yhteissinglen Life (Sun luo).