JVG saa oman elokuvan – katso trailerista esimakua

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hiphop-duo JVG on tehnyt jo vuosien ajan menestyksekästä uraa suomalaisessa musiikkimaailmassa. Tänä vuonna Jare Joakin Brandin ja Ville-Petteri Gallen muodostaman duon uraan päästään tutustumaan JVG-elokuva: Vuodet ollut tuulisii -dokumenttielokuvan muodossa.

JVG-elokuvassa tullaan näkemään duosta taltioitua aikaisemmin julkaisematonta materiaalia jopa kymmenen vuoden ajalta. Lisäksi JVG:n tarinaan, musiikkiin ja taustoihin tulleen perehtymään artistien, taustavaikuttajien, perheiden ja ystävien haastattelujen muodossa. Loisteen ja menestyksen lisäksi dokumentissa tutustuaan myös kuuluisuuden ja musiikkiuran varjopuoliin.

– Ehkä nämä tarinat, mitä mekin ollaan eletty ja koettu, ovat sellaisia, ettei niitä ihan kaikille tapahdu. Haluamme, että meistä tehdään aito elokuva, joka päästää jengin lähelle ja antaa katsojille jotain sellaista, mitä ei olla ennen nähty, JVG kuvaili tiedotteessa.

Taito Kawsatan ja Miika Särmäkarin ohjaamasta elokuvasta saadaan esimakua sen tuoreessa trailerissa. JVG-elokuva: Vuodet ollu tuulisii saa ensi-iltansa teattereissa 27. elokuuta. Teatterilevityksen jälkeen se ilmestyy yksinoikeudella Elisa Viihteen vuokraamoon ja Elisa Viihde Viaplay -palveluun.