Lamborghinin pakoputkella grillattiin ruokaa – sitten tempaus meni pieleen

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Makkarat kannattaa tänäkin juhannuksena kypsentää mielummin grillissä kuin satojen tuhansien eurojen arvoisen urheiluauton pakoputken avulla. Tästä varoittavana esimerkkinä toimii tuore kiinalainen video, jossa Lamborghinin käyttö ruoan lämmittämiseen kostautuu.

Viraalina levinneellä videolla nähdään joukko nuoria miehiä Lamborghini Aventador-auton ympärillä. Yksi heistä on päättänyt kokeilla grillata lihaa urheiluauton pakoputkesta syöksyvillä liekeillä. Hän pitelee lihanpalasta kepin päässä kuin paistaisi makkaraa nuotiolla.

Lamborghinin revittely pakoputkesta ilmestyvien liekkien toimesta kostautuu lopulta. Satojen tuhansien eurojen arvoisen urheiluauton moottorista nousee ilmoille sankka savupilvi. Unilad-sivuston mukaan auton on epäilty vaativan tempauksen jäjiltä todennäköisesti vain pientä korjausta, joskin sekään tuskin tulee edulliseksi Lamborghinin tapauksessa.