Pikkutytöt kolaroivat varastamansa auton – halusivat uimaan delfiinien kanssa

Autot Ohhoh! · Tim Isokivi

Kaksi lasta varasti taannoin vanhempiensa auton päästäkseen kesäiselle seikkailulle. Yhdysvaltojen Utahissa asuvien 4- ja 9-vuotiaiden tyttöjen hupiajelu päätyi lopulta kolariin. He kuitenkin selvisivät tilanteesta ehjin nahoin muistettuaan turvavyön käytön tärkeyden.

Sisarukset olivat heränneet varhain keskiviikkoaamuna, poistuneet kodistaan kellarin kautta ja lähteneet ajelulle Chevy Malibu -autolla. Heidän päämääränään oli yli tuhannen kilometrin päässä sijaitseva Kalifornia, jossa he halusivat uida delfiinien kanssa. Noin 15 kilometrin edestä ajamaan ehtineiden tyttöjen matka kuitenkin tyssäsi heidän kolaroitua kuorma-auton kanssa.

Huffpost-sivuston mukaan lapset selvisivät onnettomuudesta säikähdyksellä turvavöiden ansiosta. Sekä kuorma-auton kuljettaja että paikalle saapuneet poliisit yllättyivät toden teolla nähdessään Chevy Malibun ratissa 9-vuotiaan tytön ja pelkääjän paikalla hänen 4-vuotiaan siskonsa. Tapauksesta järkyttyneet vanhemmat olivat aikaisemmin keskustelleet mahdollisesta matkasta Kaliforniaan, mistä sisarusten epäillään saaneen idean yhteiseen kesäreissuun.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.