Justin Bieber ei kanna enää kännykkää mukanaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber on paljastanut rajoittaneensa älypuhelimen käyttöä merkittävästi. Hän ei enää kanna puhelinta mukanaan ja rajoittaa tällä tavoin sitä, kuinka monet ihmiset voivat olla häneen yhteydessä.

Justin Bieberin mukaan hän on opetellut asettamaan itselleen rajoja. Älypuhelimen sijaan hän käyttää nykyään iPad-tablettitietokonetta pitääkseen yhteyttä muihin ihmisiin. Tähti kertoo myös saavuttaneensa vihdoin elämässään säännöllisen tavan tasapainotella työn ja vapaa-ajan parissa.

Bieber kertoo Billboard-lehdelle heräävänsä nykyään joka aamu kahdeksaan mennessä ja tapaavansa managerinsa, jotka kertovat mitä maailmassa tapahtui tähden ollessa poissa sosiaalisesta mediasta.

Työpäivä päättyy kello 18 maissa, jotta Bieber voisi viettää aikaa Hailey-vaimonsa kanssa ja mennä nukkumaan ajoissa. Bieberin mukaan hän on saavuttanut menestyksen urallaan niin monta kertaa, että hän tietää, ettei se ole enää kaikki kaikessa elämässä.