Sylvie Meis uima-altaalla – häikäisevä kaunotar käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Malli, juontaja ja ex-jalkapallovaimo Sylvie Meis esiintyi vielä taannoin julkisuudessa ex-miehensä Van der Vaartin sukunimellä, mutta on sittemmin palauttanut käyttöönsä alkuperäisen sukunimensä. Hollantilaiskaunotar on viime aikoina ollut usein paparazzien huomion kohteena, eikä tosiaan syyttä suotta.

Maailmankuulu entinen jalkapallovaimo keikistelee tällä kertaa uima-altaalla näyttävissä neonvihreissä biksuissa, jotka korostavat tyylikkäästi hänen muodokasta vartaloaan.

Sylvie Meis, entinen Sylvie van der Vaart, on työskennellyt mallintöidensä ohella Fox Kids ja TMF -televisiokanavilla. Hänet valittiin vuonna 2003 Hollannin seksikkäimmäksi naiseksi. Neitokainen oli aiemmin tunnetuksi futisvaimona, sillä hän oli aiemmin naimisissa jalkapalloilija Rafael van der Vaartin kanssa.