Video: Näin Suomi sekosi MM-kullasta 2019 – raportti Tampereen keskustasta

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomi taistelee tänä iltana jälleen kerran jääkiekon MM-kullasta, kun Leijonat kohtaa Kanadan. Viimeksi Suomi voitti mestaruuden vuonna 2019, jolloin kaupunkien keskustat täyttyivät juhlijoista. Stara raportoi tuolloin Tampereen ydinkeskustan tunnelmasta.

Myös kaksi vuotta sitten Suomen joukkuetta ei pidetty ennakkoon voittajasuosikkina, mutta Leijonat osoittivat lopulta Suomen olevan maailman paras jääkiekkomaa. Tuolloin Lempäälän Jätti Mörko Anttila teki ottelussa kaksi historiallista maalia ja Pesonen viimeisteli vielä maailmanmestaruuuden yhdellä maalillaan.

Kuva: Stara

Ottelun jälkeen kaupunkien keskustoihin alkoi tulvia valtavia määriä ihmisiä. Stara oli seuraamassa kultajuhlia Tampereen Keskustorilla, jonne kerääntyi kymmeniä tuhansia ihmisiä. Yllä olevalla videolla nähdään miten juhlakansa kiipeili myös suihkulähteiden päällä. Uhkarohkeimmat nousivat tälläkin kerralla suihkulähteen päälle seisomaan Suomen lippujen ja pelipaitojen kanssa.