Drake on iskenyt silmänsä Kim Kardashianiin – odottelee sopivaa tilaisuutta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi viime kuukausien puhutuimmista viihdeuutisista on ollut Kanye Westin ja Kim Kardashianin ero. 41-vuotias neljän lapsen äiti näyttää olevan sinkkumarkkinoilla kuumaa valuuttaa, koska häntä on julkisesti lähestynyt jo useampikin komistus.

Taannoin suositusta HBO-kanavan Succession-sarjasta tutuksi tullut näyttelijä Nicholas Braun vihjaili sosiaalisessa mediassa, että hän toivoisi Kim Kardashianin antavan mahdollisuuden seuraavaksi hänen kaltaiselleen miehelle. Nyt myös räppäri Drake on alkanut kärkkymään treffejä Kim Kardashianilta.

34-vuotias Drake on Daily Mail -sivuston mukaan hyvin kiinnostunut Kim Kardashianista. Drake on jo alkanut lähettämään Kardashianille viestejä heti kun erosta tuli julkisesti virallista. Drake on ollut koko ajan sitä mieltä, että Kanye West ei ole ollut Kardashianille oikea mies. Drake on valmis näkemään Kim Kardashianin ja menemään hänen kanssaan treffeille heti kun saa naiselta myöntävän vastauksen.