Halle Berry harkitsee liittymistä TikTokiin: ”Tytär yrittää ylipuhua”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Halle Berry tunnetaan muun muassa Oscar-palkitusta roolistaan Monster’s Ball -elokuvassa. Tähden 1990-luvun alussa aloittama elokuvaura on jatkunut tähän päivään saakka, ja sen varrelle mahtuu rooleja niin supersankariseikkailuissa kuin draamaelokuvissakin.

Halle Berry seurasi monien ikäisiensä julkkiskaunottarien jalanjälkiä ja liittyi Instagramiin viisi vuotta sitten. Tähden kanava sai nopeasti suuren suosion ja nykyään Halle Berryä seuraakin jo yli 6,8 miljoonaa ihmistä. Nyt nainen on alkanut lämpenemään myös TikTokille.

Amerikkalaiset supertähdet ovat vähitellen alkaneet valumaan nuorten suosimaan TikTok-sovellukseen. Nyt myös 54-vuotias Halle Berry on pohtinut oman kanavan perustamista sovellukseen. Hänen 13-vuotias tyttärensä Nahla on Daily Mail -sivuston mukaan yrittänyt kovasti suostutella äitiään liittymään, mutta Halle Berry on vielä toistaiseksi epäröinyt koska TikTok vaatii ylläpitoa eikä videota voi tehdä vain kerran.