Katri Haapasen rintavako varasti huomion suppilaudalla: ”Pidä ajatuksesi kauniina”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Tällä kertaa Katri on poseerannut kesäisissä tunnelmissa suppilaudan päällä makoillen. Uimapuvussa kesäpäivästä nauttinut julkkiskaunotar pohdiskeli samalla syntyjä syviä ja välitti tärkeän viestin myös seuraajilleen.

– Jokainen meistä ansaitsee olla onnellinen ja jokaisella meistä on siihen mahdollisuus. Monesti myös positiivisuus on valinta ja meillä on kyky kasvaa ihmisinä siihen pisteeseen, että näemme hyvää melkein keikessa. Eli onnellisuus voi olla myös ajatustesi laatu. Pidä ajatuksesi kauniina, kasva ihmisenä, ole nöyrä, anna anteeksi, rakasta paljon ja ole onnellinen, Katri Sorsa kertoi kuvansa yhteydessä.

Katri Haapanen lähti taannoin opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.