Claudia Romani poseerasi uima-altaassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Italialaissyntyinen bikinimalli Claudia Romani nimettiin taannoin maailman seksikkäimmäksi jalkapallotuomariksi pätevöidyttyään jalkapallotuomariksi. Taannoin Romani nähtiin suomalaisen Myllykosken Pallo -joukkueen pelipaidassa. Hän on poseerannut aktiivisesti rantakuvissa myös koronakriisin aikana, koska hän asuu Miami Beachilla aivan rannan tuntumassa.

Viime kuukausina hieman tavallista harvemmin rannalla poseerannut kurvikas kaunotar nähdään nyt pulahtamassa uima-altaaseen, jossa hänen pakaransa pääsevät selkeästi oikeuksiinsa. Se toki lienee ollut myös Romanin somekuvien tarkoitus.

Realitysarja Secret Storyn tähtenä nykyisin nähtävä Claudia Romani rankattiin taannoin maailman seksikkäimpien bikinimallien kärkijoukkoon. Playboy-lehden Italian versiossa poseerannut kaunotar on asunut vuodesta 2010 saakka Miamissa, Yhdysvalloissa. Viisivuotiaasta saakka kasvissyöjänä elänyt neitokainen pyrkii monipuoliseen ruokavalioon ja kuntoilemiseen. Romani valittiin Italian Playboy-lehdessä Vuoden 2016 bruneteksi.