Uskotko silmiäsi? Crocs ja Balenciaga yhteistyöhön – tuloksena stiletto-Crocsit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Crocs-kengät jakavat mielipiteitä rajusti, mutta taannoin jalkineiden myynnin paljastettiin nousseen räjähdysmäisesti korona-aikana. Nyt Crocs on tehnyt yhteistyötä espanjalaisen Balenciaga-muototitalon kanssa. Lopputuloksena syntyi takuuvarmasti katseita keräävä luomus.

Crocsin ja luksusbrändin yhteistyön tuloksena lanseerattiin stiletto-Crocsit. Kengät muistuttavat ulkonäöltään perinteisiä Crocseja, mutta ne on varustettu korkeilla stilettotyylisillä koroilla. Jalkineita tullaan myymään eri väreissä ainakin mustina ja vihreinä.

Stiletto-Crocsien hinta ei ole tiedossa, mutta ainkin Crocsin ja Balenciagan edellisistä yhteismalleista on saatu maksaa satoja euroja. Luksusmerkin ja Crocsin yhteistyö saattaa kuulostaa erikoiselta, mutta Balenciagan luova johtaja Demna Gvasalia kuvaili vuonna 2017 Ranskan Vogue -lehdelle muotitalon inspiroituneen Crocseista. Hän kuvaili yhtiön kenkiä mukavimman tuntuisiksi koko maailmassa.