Lady Gaga poseerasi estottomalla videolla – herutusvideolle ropisi tykkäyksiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja-lauluntekijä Lady Gagalla on ollut kiireinen kevät. Tammikuussa yhdysvaltojen presidentti Joe Bidenin virkaanastujaisissa esiintynyt ja kevään aikana Italiassa elokuvan kuvauksissa ollut tähti on nyt ehtinyt nautiskelemaan keväästä täysin rinnoin.

Lady Gaga jakoi Instagramissa kaksi lyhyttä videota, joissa hän poseeraa kameralle klassisten herutuskuvien hengessä. Paljastavassa asuvalinnassa nurmikolla makoilevan tähden julkaisut saivat innokkaan vastaanoton faneilta, ja miljoonan tykkäyksen raja ylittyi Instagramissa nopeasti.

Lady Gaga nähtiin taannoin HBO:n Friends: The Reunion -ohjelmassa, jossa Frendit-sarjan tähdet kokoontuivat jälleen yhteen. Gaga duetoi ohjelmassa Phoebe Buffayta näyttelevän Lisa Kudrowin kanssa, esittäen sarjasta tutun Smelly Cat -kappaleen. Gaga tullaan näkemään lähitulevaisuudessa myös ohjaaja Ridley Scottin tosipohjaisessa rikoselokuvassa House of Gucci.