Uuden Indiana Jones -elokuvan kuvaukset käynnissä – Harrison Ford kuvattiin tutussa asussa

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harrison Ford palaa maailmankuulun arkeologin rooliin viidennessä Indiana Jones -elokuvassa. Pitkään ainakin idean tasolla kehitteillä olleen elokuvan kuvaukset ovat parhaillaan käynnissä Iso-Britanniassa. Kuvauspaikoilta on jo ehtinyt vuotamaan valokuvia internetiin.

Sosiaalisessa mediassa levinneissä kuvissa nähdään tutun hatun ja takin jälleen päälleen pukenut Harrison Ford. Kuvauspaikoilla on nähty myös Harrison Fordin stuntmies ja lukuisia ajoneuvoja, joiden tunnukset viittaavat Indiana Jonesin taistelevan elokuvassa jälleen natseja vastaan. The Sun -lehden mukaan elokuvaa on kuvattu muun muassa Northumberlandin Bamburghin linnassa, jossa väitetään kummittelevan.

Harrison Fordin lisäksi viidennessä Indiana Jones -elokuvassa nähdään muun muassa Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen ja Shaunette Renée Wilson. Sen ohjaa Logan-elokuvalla tunnustusta kerännyt James Mangold aikaisemmat osat ohjanneen Steven Spielbergin päätettyä antaa elokuvan ohjat uusiin käsiin.