Emily Ratajkowski rintavana synttäribileissään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Emily Ratajkowski synnytti maaliskuussa esikoislapsensa, jonka nimeksi tuli Sylvester Apollo Bear. Sittemmin 29-vuotias tähti on jo palannut takaisin töiden pariin, ja nyt hänet nähdään esittelemässä oman Inamorata-uimapukumerkkinsä uutuuksia. Viime aikoina mallikaunotar on poseerannut usein yhdessä lapsensa kanssa.

Nyt Emily Ratajkowski on täyttänyt vuosia ja juhlistanut sitä upeassa antavassa mekossa, joka nosti hänen povensa pääosaan. Kuvien perusteella synttäreitä juhlittiin tällä kertaa paratiisissa.

Emily Ratajkowskin tuoreen pojan isä on tähden aviomies, näyttelijä Sebastian Bear-McClard. Huippumalli oli runsaasti otsikoissa paitsi raskautensa ja synnytyksen aikoihin, myös sen jälkeen. Erityisesti huomiota herätti se, kuinka nopeasti raskauden merkit hävisivät mallinuran töihin palanneen tähden vartalosta.