Hämmentävä illuusio leviää verkossa – mitä tässä kannustushuudossa sanotaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Internetissä leviää aika-ajoin aisti-illuusioita, jotka laittavat silmät tai korvat koitokselle. Ihmisten aivot voivat nimittäin tulkita näkemiään ja kuulemiaan asioita hyvinkin erilaisilla tavoilla. Nyt hämmästystä on herättänyt viraalina levinnyt kannatushuuto.

TikTok-käyttäjä Kegan Stiles jakoi palvelussa videon, jossa kuullaan jalkapallofanien kannustushuutoa. Huudon sisällöstä on kuitenkin vaikeaa ottaa selvää. Stiles kysyikin seuraajiltaan, kuulevatko he ”Bart Simpson bouncing”, ”rotating pirate ship”, ”that isn’t my receipt”, ”lobsters in motion”, ”that is embarrassing”, ”lactates in pharmacy”, ”I’m chasing martian”, ”baptism piracy” vai ”that isn’t mercy”.

Kuten esimerkiksi vuonan 2018 levinneen Yanny vai Lauren -illuusion tapauksessa, on video levinnyt nopeasti viraalina. Tässäkin tapauksessa videon keräämät kymmenet tuhannet kommentit osoittavat, kuinka erilaisilla tavoilla epäselvät lauseet voidaan kuulla.

 

@kegan_stiles

#BestSeatInTheHouse #PerfectAsWeAre #foryou #fyp #trend #kegan Here’s another one!

♬ That Is Embarrassing – Derby County FC FanChants & DCFC Fans Songs