Marika Fingerroosin herutuskuva sekoittaa internetin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Takavuosina Suomen pintajulkkiksiin lukeutunut Marika Fingerroos elää nykyisin poissa julkisuuden valokeilasta ja keskittyy perhe-elämään. Sosiaalisessa mediassa hän julkaisee edelleen kuviaan ja videoitaan, jotka saavat varsinkin miespuoliset seuraajat innostumaan. Marika on kesän myötä innostunut toden teolla julkaisemaan kuviaan.

Tällä kertaa Fingerroos on nautiskellut kirjaimellisesti täysin rinnoin somekuvissaan, kun hän nautiskeli aurinkoisesta kesäpäivästä. Otoksissa kohukaunottaren povi nimittäin täytti merkittävän osan kuva-alasta.

Kohukaunottaren vuodet jo taakseen jättänyt Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti.