Cheek kritisoi rajusti Sanna Marinin hallitusta: ”Ajavat kiilusilmäisesti agendaansa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kulttuuri-, tapahtuma- ja ravintola-ala ovat nostaneet viime viikkoina useasti esiin miten pääministeri Sanna Marinin johtama hallitus rokottaa näiden alojen väkeä ilman koronakriisiin perustuvaa syytä. Lukuisten artistien joukkoon on nyt liittynyt myös Jare ”Cheek” Tiihonen, joka lataa suorat sanat hallituksen toiminnasta.

– Viimeisen 15 kuukauden ajan tapahtuma- ja ravintola-ala on pyytänyt apua ihmisiltä, jotka on valittu kansaa edustamaan. Nämä kansalaiset ovat tunteneet, että heitä ei kuunnella ja heidän yhteydenottonsa ovat kaikuneet kuuroille korville. Miten näin voi olla? Jare Tiihonen kirjoittaa sosiaalisessa mediassa.

– Julkeinta on se, että kymmenet tuhannet kansalaiset ovat polvillaan ja vastuuministerit ylimielisesti ignooraavat nämä ihmiset ja heidän edustajansa kerta toisensa jälkeen. He keskittyvät kiilusilmäisesti ajamaan omaa agendaansa omassa kuplassaan, Tiihonen kiteyttää kulttuurialan ammattilaisten tuntemukset.

Sanna Marinin hallituksessa puolueista ovat parhaillaan SDP, Vihreät, Keskusta, Vasemmistoliitto ja RKP. Ensi sunnuntaina 13. kesäkuuta Suomessa on kuntavaalien varsinainen äänestyspäivä, ja silloin suomalaisilla on tilaisuus näyttää mihin suuntaan he kuntia ja koko Suomea haluavat viedä. Jarella onkin viesti erityisesti kulttuuri-, tapahtuma- ja ravintola-alojen ammattilaisille.

– Nyt on kunnallisvaalien aika. On aika vaikuttaa. Vaikka näissä vaaleissa ei ihmisiä Arkadianmäella pystykään vaihtamaan, ehdotan harkitsemaan tarkasti äänestämääsi puoluetta varsinkin jos olet edellä mainittujen alojen edustaja tai välität kulttuurista, Tiihonen muistuttaa.

Lisäksi Jare toteaa vielä selvyyden vuoksi kenen vuoksi tällaisen päivityksen on julkaissut.

– Kaikille tahallaan väärinymmärtäjille tiedoksi: en puhu omasta puolestani, vaan niiden tuhansien alalla työskentelevien ihmisten, joita sinä et nää ja joiden ääni ei tunnu kuuluvan, Jare kiteyttää.