Sabina Särkkä nautti täysin rinnoin kesästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa realitysarjoissa nähty julkkiskaunotar Sabina Särkkä on Miss Suomi -kilpailujen ensimmäinen perintöprinsessa vuosimallia 2012. Nainen on missikilpailujen jälkeen jäänyt julkisuuteen mallina ja televisiopersoonana, ja taannoin hänet nähtiin kilpailijana Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

Äskettäin upeissa kuvissa rantakalliolla kesästä nauttinut missikaunotar on nyt kuvattu samoissa tunnelmissa, sillä hänet nähdään jälleen rannalla asianmukaisesta asuvalinnasta.

Sabina Särkkä julkaisi itsestään taannoin myös tavallista aistikkaampia kuvia, joissa hän kertoi olevansa menossa saunaan. Kuvissa Sabina Särkkä esitteli paljasta selkäänsä ja takapuoltaan bikineissä pitelemällä pyyhettä hyvin kevyesti vartalonsa ympärillä.