Machine Gun Kellyn kaulakoru sisältää Megan Foxin verta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox alkoi viime vuonna seurustelemaan muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Pariskunta on viettänyt hyvin tiiviisti aikaansa yhdessä jo alkukesästä lähtien, mutta vasta elokuussa he tekivät suhteestaan virallista sosiaalisessa mediassa. Sittemmin he ovat myös poseeranneet yhteiskuvissa ja näyttäytyneet punaisella matolla pariskuntana.

Machine Gun Kellyn ja Megan Foxin suhde eteni nopeasti siihen pisteeseen, että 34-vuotias näyttelijätär halusi esitellä hänet lapsilleen. Nyt Machine Gun Kelly on paljastanut, että hän pitää kaulassaan riipusta, jonka sisällä näkyvä punainen piste on Megan Foxin veripisara.

Machine Gun Kelly julkaisi ystävänpäivänä Instagram-kanavallaan kuvan, jossa nähdään lähikuva hänen kaulakorustaan. ”Pidän vertasi kaulani ympärillä”, Kelly kommentoi kuvasarjaa, jossa nähdään verta sisältävän riipuksen lisäksi suloisia yhteiskuvia ja videoita rakastuneesta pariskunnasta.