Timo Lavikainen avautui Farmi Suomi -voitostaan : ”Vaikkei mitään tietäiskään”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisissa realitysarjoissa eletään parhaillaan finaalijaksojen kautta, ja tänään päätökseensä tuli Farmi Suomi -ohjelma. Finaalijaksoon saakka kilpailussa selvisivät poliitikko Mikael Jungner, realityjulkkis Sauli Koskinen ja näyttelijä Timo Lavikainen. Voiton vei lopulta Lavikainen, joka sai palkinnoksi 30 000 euroa rahaa.

Nyt Lavikainen on kertonut sosiaalisessa mediassa hieman tuntojaan Farmi Suomen kuvauksista ja voitostaan. Hän kertoi ohjelman kuvauksissa oman näkemyksensä voittonsa reseptistä. Lisäksi Lavikainen totesi päivityksen yhteydessä, että tätä samaa ohjenuoraa hän on noudattanut muutenkin elämässään.

– Kun on oma itsensä ja menee rohkeasti eteenpäin ja ei pelkää mitään. Silloin pärjää. Luottaa semmoiseen omaan vaistoonsa. Vaikkei mitään tietäiskään tai osaiskaan hirveästi, niin luottaa siihen, että kyllä. Näin tää varmaan on. Nuo ehkä on ne miun valtit, Timo Lavikainen kertoi.