Tanskan maajoukkue Christian Eriksenistä: ”Hän lähetti terveisiä”

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Jalkapallon EM-kilpailujen Suomi-Tanska -ottelussa nähtiin eilen dramaattisia hetkiä, kun tanskalainen Christian Eriksen tuupertui maahan kesken ottelun ja meni elottomaksi. Elvytyksen avulla hänen elintoimintonsa saatiin palautettua ja Eriksen kiidätettiin sairaalaan.

Ottelua jatkettiin myöhemmin illalla, kun Eriksenin tilasta saatiin lisätietoja. Peli päättyi lopulta Suomen voittoon, mutta tähtipelaajan sairauskohtaus heitti varjon koko pelin ylle. Nyt Tanskan jalkapallon maajoukkue on julkaissut sosiaalisessa mediassa tuoreita tilannetietoja, jotka ovat tässä tilanteessa erittäin lohdullisia. Niiden mukaan Eriksenin tila on vakaa.

– Olen keskustellut tänä aamuna Christian Eriksenin kanssa. Hän lähetti terveisiä joukkueelleen. Hänen tilansa on vakaa ja häntä pidetään nyt sairaalassa tutkimusten vuoksi, Tanskan maajoukkue tiedotti.

– Haluamme kiittää sydäntämme lämmittävistä toivotuksista Christian Eriksenille. Kiitämme faneja, pelaajia, joukkueita sekä kuninkaallisia perheitä Tanskasta ja Englannista. Viestit voi jatkossa osoittaa Tanskan jalkapallojärjestölle, joka toimittaa viestit Christianille ja hänen perheelleen.